Paddlers’dan Annelere Sağlıklı Tarifler
08-09-2021
00:56
Malzemeler
3 su bardağı kiraz domates (ikiye bölünmüş)
1/3 su bardağı sızma zeytinyağı
1 su bardağı taze fesleğen yaprağı
2 diş sarımsak (soyulmuş ve ezilmiş)
1/2 çay kaşığı tuz
1 su bardağı makarna
1 su bardağı küçük beyaz fasulye
2 su bardağı doğranmış tam pişmiş tavuk
ufalanmış keçi peyniri (veya beyaz peynir veya doğranmış mozzarella peyniri)
Hazırlanışı
Büyük bir kaseye domatesleri, zeytinyağını, fesleğen yapraklarını, sarımsağı ve tuzu koyun ve karıştırın.
Yaklaşık 30 dakika bekletin.
Bu arada makarnayı paketin üzerindeki tarife göre pişirin ve süzün.
Fesleğen ve sarımsağı domates karışımından çıkarın.
Bir gece önceden ıslattığınız fasulyeyi haşlayın.
Makarnayı, fasulyeleri, tavuk ve peyniri karıştırın.
Oda sıcaklığında veya soğuk servis edin.