Bebekler ve Eğitici Oyunlar

Bebekler ve Eğitici Oyunlar

Paddlers’dan Bebekler İçin Hareketli Aktiviteler;

4-15 aylık bebeğiniz nasıl oturacağını öğrenmiştir. Artık kendi başına yürümeye başlayabilir. Bu heyecan verici süre boyunca, basit oyunlar ve övgü dolu sözlerle ilk adımlarını atmak için bebeğinizin kendine güvenini kazanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Kendi başına oturmaya başlayan bir bebek, hareket kabiliyetini kazanmanın ilk safhasındadır. Oturmak, küçük bebeğinizin ayakta durmayı öğrendiğinde ihtiyaç duyacağı kasları güçlendirilmesine yardımcı olacaktır. 

Küçük kaslarını güçlendirmek için yumuşak bir topu ileri geri yuvarlayın veya saklama oyunları oynayın. Benzer şekilde odanın bir tarafından diğer tarafına geçmesi için onu teşvik edin.

Bebeğin emeklerken yapması gereken en önemli şey, kollarını ve bacaklarını aynı anda hareket ettirmektir.  Yürüme zamanı geldiğinde bu becerilere ihtiyacı olacağından top yuvarlamak onun için keyifli bir egzersiz olacaktır.


Tıbbi görüş ve sağlıkla ilgili diğer bilgiler dahil olmak üzere, Paddlers’da bulunan tüm içerik yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve herhangi bir kişisel durum için özel bir teşhis veya tedavi planı olarak düşünülmemelidir.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.