Bebekler ve Eğitici Oyunlar

Bebekler ve Eğitici Oyunlar

11.ayını dolduran bebeğiniz neredeyse yaşını doldurmak üzeredir. El ve göz koordinasyonu ve küçük motor becerisi kazanmasına yardımcı olacak oyuncaklar bu dönemde eğitici ve öğretici olacak, beraberinde zeka gelişimini destekleyecektir.


Renkli bloklar bütün bu kazanımlar için uygun bir seçimdir. Oyun halısının üzerine bebeğinizle birlikte oturun ve ahşap blokları önüne koyun. Bloklarla ne yapacağını bir süre izleyin ve eğer gerekirse onu yönlendirin. Blokları üst üste dizmesi, kule yapması için küçük ipuçları verin. Birkaç denemede başarısız olursa huysuzlanabilir, vazgeçebilir. Onu cesaretlendirecek sözler söyleyin ve tekrar denemesi için onu teşvik edin. Renkli ahşap blokları üst üste dizmeyi başardığında onu alkışlayın. 

El - göz koordinasyonu ile küçük motor becerilerini geliştirecek bir başka aktivite ahşap parçalardan oluşan yapbozlardır. Önündeki parçaları doğru yere koymayı öğrenmek analitik düşünme yeteneğini kazanmasına yardımcı olacaktır. 

Lütfen unutmayın, bebeğinizle geçirdiğiniz her an onun duygusal gelişimi için oldukça önemlidir. Ne kadar meşgul olursanız olun, bebeğinizle birlikte oyun oynamak için vakit ayırmanızı tavsiye ederiz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.