Bebekler ve Eğitici Oyunlar

Bebekler ve Eğitici Oyunlar

Paddlers’dan Annelere Tavsiyeler;


Her gün siz ve bebeğiniz birbiriniz hakkında biraz daha fazla şey öğrenirsiniz. Bebeğiniz büyüdükçe ve geliştikçe, neye ihtiyacı olduğu ve bu ihtiyaçları nasıl karşılayabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinirsiniz.

3 - 4 Aylık Bebeğiniz;

Halkalar veya çıngıraklar gibi şeyleri yakalamak için uzanmak ya da ağzına bir şeyler koymak, bebeğinizin etrafındaki dünyayı öğrenmesinin yollarından bazılarıdır. Nesnelerle oynamayı çok sever ve onlara uzun süre bakıp sallayabilir.

Bebeğiniz artık ellerini ve parmaklarını daha fazla kullandığından, onları inceler. Ayrıca bu dönemde bebeğiniz duygularını daha fazla göstermeye başlar. Yüksek sesle güler. Konuştuğunuzda dinler ve cevap vermeye çalışır.

 3 - 4 aylık bebeğinizin gelişimine yardımcı olmak için yapabilecekleriniz;

  • Birlikte şarkı söyleyin, oyun oynayın ve ona kitap okuyun.
  • Bir rutin geliştirmek her gün benzer bir sırayla bir şeyler yapmanıza yardımcı olabilir. Örneğin, besleyin, oyun oynayın, uyutun. Bu düzen ayrıca bebeğinizin güvende hissetmesine yardımcı olur.
  • Bebeğinizle konuşun ve cevabını dinleyin. Bu, bebeğinizin dil ve iletişim hakkında bilgi edinmesine yardımcı olur. Konuşurken veya dinlerken bebeğinizin gözüne bakın ve kelimeler ve duygular arasındaki bağlantıyı öğrenmesine yardımcı olmak için yüz ifadeleri yapın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.